Heftruck opleiding

Volgens de Arbo wet dient de gebruiker of bestuurder van een heftruck kennis te hebben over de werking en het veilig werken met een heftruck. De kennis van de heftruck, de maximale belading en de motor zijn enkel vereisten die een gebruiker van een heftruck dient te weten.

Elke 5 jaar dient er een herhalingscursus gevolgd te worden. Dat is belangrijk want het werken met heftrucks is erg risicovol.

Tijdens de heftruck opleiding is er een gedeelte theorie, daarnaast leert men in een heftruck opleiding de praktische kant van het gebruik van een heftruck.
De heftruck opleiding wordt afgesloten met een certificaat en een rijderspas bij voldoende resultaat.
Na het afronden van de heftruck opleiding is de cursist in staat om op een veilige en efficiënte manier met een vorkheftruck om te gaan.

Interne heftruck opleiding

Bewerent verzorgt de heftruck opleiding intern, maar er is ook de mogelijkheid is om de cursus op uw eigen locatie te verzorgen. wij zijn de heftruckopleider van het Noorden.
Wij bieden twee niveau's (vork) heftruck opleidingen aan:

Bewerent is uw partner 

Bewerent is de perfecte partner als het gaat om een heftruck opleiding, VCA cursussen, dakrandbeveiliging, hoogwerker cursussen.

Wilt u meer informatie over onze heftruck opleiding of een vrijblijvende prijsopgave, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Bewerent Hoogwerksystemen BV is gevestigd in Emmen, Drenthe. Wij bieden naast de heftruck opleiding ook een cursus hoogwerker aan!

Update: 19-07-2019

Neem vrijblijvend contact op


Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste zes letters van het woord hoogwerkers  
(om spam te voorkomen) *
Velden met een * zijn verplicht.

Heeft u interesse of vragen?

Bewerent Hoogwerksystemen
Phileas Foggstraat 80 | 7825 AM Emmen
T 0591 - 659 110
F 0591 - 649 598
info@bewerent.nl
Contactformulier »

Bedrijfsfilm van BeWeRent

bedrijfsfilm van BeWeRent

BeWerent is VCA gecertificeerd

VCA Certificaat van BeWeRent

Nieuws van BeWerent

nieuwe Spinhoogwerkers